Не словом, а ділом: члени Полтавської ГО «Бюро Добрих Справ» допомагають багатодітним родинам

Соціальна допомога малозабезпеченим, багатодітним та іншим родинам, які потребують допомоги, серед головних завдань громадської організації «Бюро Добрих Справ».
Чудово розуміючи, як живеться зараз простим українцям у непростих економічних та політичних умовах, громадські активісти БДС завжди намагаються прийти на допомогу тим, кому вона потрібна. Цього разу подарунки отримала родина Анни Кондри. Жінка разом з двома доньками та сином мешкають у Полтаві. Двоє старших доньок уже ходять до школи. На жаль, доходи родини не дозволяють часто балувати малечу чимось смачненьким, не кажучи вже про делікатеси. Немає в них і таких уже звичних для багатьох в побуті комп’ютера чи мобільних телефонів. Дізнавшись про це, члени Полтавської міської громадської організації «Бюро Добрих Справ» вирішили хоча б чимось порадувати сім’ю. З’ясували, що старші дівчатка мріють мати мобільні телефони. І перш за все для того, аби був постійний зв’язок із мамою. Член ради правління громадської організації «Бюро Добрих Справ» Роман Мохов разом із членами Полтавської міської організації БДС здійснили мрію Дани та Люди. Вони особисто вручили дівчаткам два мобільні телефони із стартовими пакетами. Не забули й про те, що всі діти люблять цукерки. Тож малеча отримала ще й солодкі подарунки. А у відповідь гості почули красиву пісню, яку заспівали діти.
Нагадаємо, головна мета громадської організації «Бюро Добрих Справ» – захист інтересів мешканців України в правовій, соціальній, гуманітарній та інших сферах життя.

Полтавці збирають кошти на лікування Матвія Даніленка, хворого на на рак другої стадії

Матвій Даніленко народився 6 липня 2000 року у Полтаві. Нині — першокурсник одного з полтавських університетів. Майстер спорту з бальних танців. У вільний час займається спортом, бере участь у різноманітних конкурсах та концертах. Займається благодійною діяльністю. Має багато друзів. Нещодавно він дізнався, про свою страшну хворобу. За словами мами Матвія Віти, через хибні діагнози, що ставили йому лікарі, Матвій втратив аж два роки. За цей час хвороба прогресує. Прийнятний за коштами варіант — лікування в Інституті онкології у Вільнюсі (Литва). Прогноз позитивний. Але необхідно зібрати майже мільйон гривень, щоб Матвій видужав і повернувся до нормального життя. Допомогти можна, перерахувавши гроші на номером картки 5218 5722 2110 2036 Павло Володимирович Даніленко. Кожного дня батьки інформують про отримані і витрачені кошти на лікування. Лише об’єднавшись, можна допомогти Матвію подолати його хворобу і повернутися до Полтави здоровим! Чим більшого розголосу набуде ця кампанія, тим більше шансів, що батьки зберуть потрібну на лікування суму.

Бюро Добрых Дел | К юным песочинцам приходили настоящие пираты!

Зажигательные танцы, интересные игры и конкурсы, радужные мыльные пузыри и дружеское общение. Именно так активно и положительно дети ОСМД «Башня-Песочин» провели свой субботний день по инициативе ОО «Бюро Добрых Дел». Все подробности настоящей пиратской вечеринки — далее в сюжете.

ОКАЗАНИЕ ПОМОЩИ В ПРИОБРЕТЕНИИ МЕДИКАМЕНТОВ

В общественную организацию «Бюро добрых дел» обратился мужчина с просьбой оказать ему помощь в приобретении медикаментов.

Подробнее

ПОМОЩЬ МНОГОДЕТНОЙ МАМЕ. УЧЕБНИКИ И ТЕТРАДИ К 1 СЕНТЯБРЯ

В «Бюро Добрых Дел» обратилась за помощью член организации — многодетная мама, с просьбой оказать помощь в приобретении учебной литературы для своей дочери Маргариты, ученицы второго класса.

Не оставшись равнодушным, «Бюро Добрых Дел», в лице Ирины Заровной, передало нуждающейся тетради и учебники.

Подробнее

БЮРО ДОБРЫХ ДЕЛ ОКАЗЫВАЕТ ГУМАНИТАРНУЮ ПОМОЩЬ НУЖДАЮЩИМСЯ

В Бюро Добрых Дел обратились с просьбой оказать помощь медикаментами.

Подробнее

ГЛАВА «БЮРО ДОБРЫХ ДЕЛ» ПОМОГ МЕДИКАМЕНТАМИ ТЯЖЕЛОБОЛЬНОЙ

В «Бюро Добрых Дел» за помощью обратилась женщина, перенесшая ряд сложнейших операций. Женщине требуются медикаменты и продукты питания, на которые у семьи нет денег.


Подробнее

ПОСЛЕ ОБРАЩЕНИЯ В БЮРО ДОБРЫХ ДЕЛ НАЧАЛСЯ РЕМОНТ ТРОТУАРА И ДОРОГИ

Глава организации Алексей Кусов пообещал предпринять меры, которые поспособствуют ремонту тротуаров и дорог на придомовой территории дома.


Подробнее

ОПЕРАТИВНЕЙ ЧЕМ ЖКХ И ДРУГИЕ ОРГАНИЗАЦИИ

«Бюро Добрых Дел» в лице Алексея Кусова, меньше чем за неделю решили проблему, которую ЖКХ игнорировали больше года.


Подробнее

ПОМОЩЬ САДОВОМУ ТОВАРИЩЕСТВУ «ИВОЛГА»

2 июня в «Бюро Добрых Дел» обратилась за помощью председатель садового товарищества «Иволга», Надежда Панова с просьбой повлиять на сложившуюся ситуацию. Со слов Надежды Николаевны, ранним утром 31 мая был совершен поджог административного здания садового товарищества.

Подробнее